15 Hidden Gems That Almost Broke The Internet

There may be times when we come across something in our home, perhaps in a drawer or in a box in the attic and we have no idea what it is. When we see these things, we sometimes turn to the Internet for the answers we need.

There are also times when some things are so difficult to identify that the Internet even has a hard time. Such was the case with some of the following 15 hidden gems that truly took someone by surprise.

It’s not just a matter of understanding why these items are no longer in use, it’s understanding what they were used for in the first place. You will appreciate this as much as we did.

1. “I found this plugged into the wall at my Airbnb. My host claims it’s a night light. Can I get some confirmation?”

Answer: I googled square nightlights, and it looks just like that.
Answer 2: If you zoom in, you can see that it’s a photosensor. They have a distinctive look.

2. “My mother-in-law bought this house built in the early 1900s. On the first floor, there are these two doors. They are very small, about the height of a soda can.”

Answer: It’s a cat door. Plenty big enough for many cats to slink through.

3. “What is this small plastic pouch with red gel and a metal disc inside?”

Answer: It’s a hand warmer. You can ’click’ the metal piece, and it will start a chemical reaction to heat the pad.

4. “What’s this hollow metal box with sharp grooved edges?”

Answer: It’s an attachment for an oscillating saw for cutting holes for electrical boxes.

5. “What are these small waxy minty sticks — they look like hot glue sticks.”

Answer: It’s wax for braces/dental work.

6. “What’s this 4-inch all-metal cylinder tool with looped ends?”

Answer: It’s a blackhead/pimple remover.

7. “What is this red glass light I found while metal detecting?”

Answer: It’s a navigation light off of a boat. They are red on one side and green on the other side of the boat.

8. “What is this small vintage ceramic container with a cork? I believe it’s from the 1940s.”

Answer: I believe it’s a soy sauce container. Could be a good collector item!

9. “What’s this aluminum cube with circles featuring additional cubes with circles?”

Answer: It’s a Turner’s Cube.

10. “What is this diamond-esque shaped glass object? It’s a little bigger than the size of my palm.”

Answer: A paperweight.

11. “It is the size of my hand, the white top screws on and off, and the red bag part expands and is pretty thick. What is it?”

Answer: It’s a mini refillable hot/cold pack for headaches or injuries.

12. “What is this phone charm thing? It comes apart and looks like a macaroon when put together.”

Answer: It’s a screen cleaner.

13. “What is the red pointy plastic used for?”

Answer: It’s for opening old-style push-tab cans, so you don’t cut your finger.

14. “We received this in a goodie bag but have no idea what it’s supposed to be used for.”

Answer: A hook to hang your handbag from a table so it doesn’t have to sit on the floor.

15. “My father-in-law gave this to me as a gift.”

Answer: I’m interested to know the context of receiving this gift because it’s a Mason mouth gag, historically used to keep a patient’s mouth open during surgery to prevent suffocation.

Related Posts

Tyrus Walks Away From the Ring to Put Family First

Tyrus Walks Away From the Ring to Put Family First

Tyrus’ Six Kids: Inside the Former Wrestler’s Blended Family George “Tyrus” Murdoch built a reputation in the wrestling ring and as a sharp Fox News contributor. Yet,…

“Obama’s Emotional Moment: A Tearful Reflection on Leadership and Humanity”

“Obama’s Emotional Moment: A Tearful Reflection on Leadership and Humanity”

This heartfelt moment reminds us of the immense emotional weight carried by leaders like President Barack Obama. His ability to express genuine emotion during challenging times not…

Ocasio-Cortez Declines Oversight Committee Leadership Bid as 2028 Speculation Grows

Ocasio-Cortez Declines Oversight Committee Leadership Bid as 2028 Speculation Grows

Rep. Alexandria Ocasio-Cortez (D-NY) has announced she will not seek the top Democratic spot on the House Oversight Committee, ending weeks of speculation about her ambitions within…

In several regions, while using their toilets, people were attacked by… see the 1st comment

In several regions, while using their toilets, people were attacked by… see the 1st comment

Toilet Snake Bites: Rare but Real Threats Around the World Though unusual, snake bites from toilets are a genuine hazard in some regions, with incidents reported across…

At least 27 people are already injured because of what just happened in… See more

At least 27 people are already injured because of what just happened in… See more

At least 27 people have been reported injured following a sudden and devastating incident that unfolded earlier today. Authorities confirmed that emergency responders rushed to the scene…

Tracking the Healing Journey of a

This post chronicles the healing process of a giant, bottomless abscess on the back, showcasing the progression from the initial treatment to full recovery.